Tafels in alle soorten en maten,
bij Meubelmakerij Broekwood

Op zoek naar de houten tafel die u wilt?

Elke tafel heeft z’n eigen verhaal. Een eettafel waar de hele familie bij elkaar komt, een houten tafel of salontafel in de woonkamer die alles kan weerstaan. In huis mag een mooie tafel niet ontbreken. Het is dé plek om samen te komen met het gezin, familie, vrienden om te eten, te werken, te praten of spelletjes te spelen. Kortom de tafel is een basis waar het gezinsleven plaats mag vinden.

‘U wilt dus graag een unieke tafel hebben… En dát kunnen de  meubelmakers van Broekwood het beste maken: Unieke producten, gemaakt op ambachtelijke wijze in de meubelmakerij van Broekwood.’

Bent u op zoek naar een ‘unieke, eigen tafel’? Heeft u al ideeën? Of nog niet helemaal? Kom maar langs en bespreek deze met de meubelmakers. Contact opnemen

Nieuwe keukentafel kopen ambachtelijk gemaakt door Broekwood

Een tafel moet ‘van je zelf zijn’

Welke vorm mag uw eetkamertafel of salontafel zijn? De ronde eettafel neemt toe in populariteit, maar past de ronde eettafel wel in uw woninginrichting? Misschien is een lange brede eettafel voor u beter? Trending op dit moment is de boomstamtafel. Deze tafel behoudt de oorspronkelijke vorm van de boom. Dit geeft een bijzonder modern effect in iedere woonkamer of woonsituatie.

Op maat gemaakte kinderstoel

Op maat gemaakte kinderstoelen komen ook uit de handen van de ambachtelijke meubelmaker Broekwood. Deze stoelen zijn hufterproef kinderstoelen. Een stevige zit voor de jongste telg. Wilt u meer weten over handgemaakte kinderstoelen? Neem dan contact op met Meubelmaker Broekwood.

Creëer een eigen stijl!

Neem contact op

Omdat wij van Broekwood meubelmakers zijn,

kunnen wij al uw woonwensen verwerken!

Van wens tot product

Bij Meubelmakerij Broekwood kunt u terecht met al uw wilde en creatieve ideeën en stijlen. Qua onderstel zijn er meerdere mogelijkheden: houten poten of stalen onderstel. Welke tafel het beste bij u past, bepaalt u zelf, maar door de ruime ervaring en materiaalkennis van de meubelmakers kunnen wij u overal in adviseren. In het informatieve gesprek ontdekken de meubelmakers uw wensen en worden de mogelijkheden besproken.

uw idee is de tafel die wij creëren

Informeer naar de mogelijkheden bij Meubelmakerij Broekwood.
Bel, mail of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Stoere Tafels – massieve tafels

Wij maken uw tafel helemaal naar wens

De juiste bank of stoel maakt het af

De zoektocht naar een stoel of eetkamerstoel is niet in een dag geklaard. Bij een eettafel is goed en lekker kunnen zitten belangrijk. Normaal gesproken plaatsen we bij een eettafel stoelen, maar steeds vaker leveren wij naast de eetkamerstoel ook banken in dezelfde uitstraling en sfeer.

Broekwood Meubelmaker is onafhankelijk en heeft geen merkvoorkeur, wij kunnen vele stoelen of banken leveren die u wilt en die passen bij uw meubelen.

Meer weten? Neem contact met de meubelmakers van Broekwood. 

Broekwood ambachtelijke meubelmaker maakt jouw nieuwe tafel

Een eetkamerstoel die bij u past

Van vele klanten horen wij dat het zo moeilijk is om passende eetkamerstoelen te bestellen wij de nieuwe houten eetkamertafel… Bij Meubelmakerij Broekwood kunt u vele stoelen en banken bestellen. Wij kunnen u de mogelijkheden adviseren. Kom eens langs, dan kunnen we het een keer bespreken.