Uw nieuwe kast, handgemaakt
bij Meubelmakerij Broekwood

Uw nieuwe kast, exact op maat

Een kast op maat laten maken, doe je bij de meubelmakers van Broekwood. Een maatwerk-kast past uiteraard precies in uw inrichting van de woning. U heeft deze per slot van rekening besproken met de ambachtsman aan tafel.

Uw nieuwe kast past precies bij de rest van uw inrichting. Een maatwerk-kast is dé ideale oplossing om volledig gebruik te maken van de ruimte waarbij zelfs een walk-in-closet tot de mogelijkheden behoort. Massief houten kasten kunt u in vele soorten laten maken: vitrinekast, servieskast, boekenkast, buffetkast, kledingkast of televisiemeubel. U kunt elke kant op bij de meubelmakers van Meubelmakerij Broekwood.

Hoe wilt u uw nieuwe kast hebben?

Door de ambachtelijke manier van werken kunnen wij elke stijl verwerken die u wilt. Ook budget-technisch denken wij met u mee. Welke vorm en afmeting u ook wil, wij creëren het.

Alles wordt op maat gemaakt

Boekenkasten, woonkamerkasten, slaapkamerkasten, dressoirs, televisiekasten of zelfs bureau’s. Deze worden allemaal voor u op maat gemaakt. Bijna alles is mogelijk: een dressoir met wijnrek, een televisiekast waar de televisie in ‘verdwijnt’. Bij Meubelmakerij Broekwood bent u op het juiste adres voor uw meubelen.

Meubelmakerij Broekwood levert in heel Nederland van Brabant tot Friesland.

Van kledingkasten tot woonkamerkasten

Bij het inrichten van uw kamer komt u erachter dat standaard maten niet altijd goed zijn. U wilt een passende wandkast. Misschien zelfs een walk-in-closet…

Bij Meubelmakerij Broekwood bent u op het juiste adres om uw nieuwe wandkasten of schuifdeurkasten te bestellen. Extra ruimte creeëren bij uw keuken? Een paar extra op maat gemaakte, kasten bieden u nieuwe mogelijkheden.

kasten woonkamer, op maat gemaakte kast kasten bij Broekwood meubelmakerij

Voorraadkasten

Bij Meubelmakerij Broekwood bent u op het juiste adres voor nieuwe kasten in huis. Broekwood werkt niet alleen met hout, maar kan aan al uw wensen voldoen qua materiaalgebruik. Houten kasten met staal er in verwerkt? Of wilt u granieten legbladen in uw kast?

Geef uw wensen door aan de meubelmakers van Broekwood en de ambachtsmannen gaan voor u aan het werk!

voorraadkasten van Broekwood meubelmakerij handgemaakte houten kast

Verschillende handgemaakte kasten