Handgemaakte badmeubelen
bij Meubelmakerij Broekwood

Uw nieuwe badmeubelen, exact op maat

Een badmeubel op maat laten maken! Dat doe je bij de ambachtelijke meubelmakers van Broekwood. Een standaard badmeubel past net niet. Of het past net wel, maar de uitstraling is niet naar wens. Een maatwerk-badmeubel past uiteraard precies in uw nieuwe badkamer. U heeft deze naar wens laten maken bij de ambachtsman, uw meubelmaker.

Uw nieuwe badmeubel is exact zoals u gewenst heeft en past bij de rest van uw inrichting. Een maatwerk-badmeubel is hier dus dé ideale oplossing om de finishing touch aan het project te geven en af te maken. U kunt elke kant op bij de meubelmakers van Meubelmakerij Broekwood.

Alles wordt op maat gemaakt

Badmeubel, dividers, keukens of boekenkasten, woonkamerkasten, slaapkamerkasten, dressoirs, televisiekasten of zelfs bureau’s. Deze worden allemaal voor u op maat gemaakt. Bijna alles is mogelijk: een televisiemeubel waar exact uw nieuewe 65inch televisie in moet passen of zelfs ‘verdwijnt’ in het meubel… Bij Meubelmakerij Broekwood bent u op het juiste adres voor uw meubelen.

Van kledingkasten tot badmeubelen

Bij het inrichten van uw slaapkamer komt u erachter dat standaard maten niet altijd goed zijn. U wilt een passende kledingkast. Misschien zelfs een walk-in-closet…

Bij Meubelmakerij Broekwood bent u op het juiste adres om uw nieuwe wandkasten of schuifdeurkasten te bestellen. Extra ruimte creeëren bij uw keuken? Een paar extra op maat gemaakte, kasten bieden u nieuwe mogelijkheden.

Verschillende handgemaakte badmeubelen