Nieuwe keuken, zoals u het wilt,
bij Meubelmakerij Broekwood

Uw nieuwe keuken, helemaal zoals u wilt

Een handgemaakte keuken is van een andere kwaliteit dan een ‘standaard’ keuken. Deze kwaliteit noemen we de Broekwood-kwaliteit. Een enorm sterke keuken met alle nieuwe snufjes en gemakken die u in de keuken wilt hebben. Al uw keukenwensen, ideeën en andere woonwensen worden gecombineerd met het vakmanschap van de meubelmakers van  Broekwood. In het voortraject heeft u duidelijk uw (woon) wensen en ideeën aangegeven. De meubelmakers gaan aan de slag met uw project  en bouwen daar uw droomkeuken!

De voordelen van een op maat gemaakte keuken willen wij u graag persoonlijk uitleggen, maar weet alvast dat de meubelmakers voor elke hoek, probleem of scheve woning een mooie passende oplossing hebben.

Ideeën of interesse in een échte keuken? Neem contact op! 

Betaalbare keuken van Broekwood

De meubelmakers van Meubelmakerij Broekwood kunnen naast eikenhout, bijna alle houtsoorten verwerken. Zo kunnen wij samen met u beslissen of er ook MDF- of ander gefineerde keukenplaten gebruikt worden. Deze gefineerde kunnen budget-technisch interessant zijn.

De gefineerde materialen kunnen bijna elke uitstraling hebben of krijgen. Deze meubelmakers van Broekwood leveren ambachtelijk maatwerk in uw interieur en zorgen zo voor een keuken die lang meegaat!

Inclusief montage of granieten werkblad

Voor de montage van de keuken en de keukeninbouw-apparatuur hoeft u geen aparte monteurs in te schakelen. Wij, van Broekwood Meubelmakerij, plaatsen onze eigen gemaakte keukens, zodat u zeker weet dat de nieuwe keuken staat, zoals u aangeschaft heeft. Heeft u eigen apparatuur aangeschaft? Geen probleem. Of wilt u een RVS werkblad of een granieten werkblad? Ook deze wordt door Broekwood ingemeten en geleverd. U krijgt van ons garantie op alle geleverde materialen.

Landelijke keuken – moderne keuken

keuken voor kleine of grote woningen